2 X DUO: Spill + Brutter

Torsdagen den 4 november kl 19.30

Entré: 100 kr.

Gerlesborgsskolans och Scenkonsts studenter: fri entré

Barn under 12 år: fri entré

Samlingssalen, Gerlesborgsskolan Bohuslän

Förköp via Billetto HÄR!

Två duos delar kväll med varsin konsert i samlingssalen.
Trummaskiner, synthtrummor, vanligt trumset, slagverk och preparerat piano flaggar för en rytmisk, dynamisk och energisk konsertkväll.

Spill (Ty) är en duo baserad i Berlin som bildades redan 2003 med Magda Mayas (Tyskland) på preparerat piano/klavinett och Tony Buck (Australien) på trummor/slagverk.
Duon har turnerat i Europa, USA, Australien och Libanon och 2017 gav de ut sin fjärde skiva STEREO. Två egensinniga ljudkonstnärer i knivskarpt samspelta improvisationer.

http://tony-buck.com/spill/

https://www.magdamayas.com/

Brutter (No)

Christian Wallumrød – trummaskin, synth, elektronik

Fredrik Wallumrød – trummor, synth trummor, elektronik

Människan och maskinen möts i Brutters musik. Deras skeva rytmer är enligt egen utsago kanske bäst lämpade för ”dystra skumpande dansgolv”. Brutter bildades 2012 och har släppt två album.

Bröderna är utbildade vid Trondheims musik konservatorie under tidigt 90-tal och har sedan dess arbetat inom flera olika musikaliska fällt. Slagverkaren och sångaren Fredrik har spelat i band så som Span, El Caco och Dog Almighty samt med singer-songwritern Susanna och soul/r&b artisten Jarle Bernhoft. Christian är involverad i en rad egna soloprojekt, samt samarbeten med bl.a Dans Les Arbres.

Lyssna mer!