Barnteater: Månskenssonaten

Lördagen den 5e mars 2022, kl 14.00

Samlingssalen, Gerlesborgsskolan Bohuslän

Entré: Vuxenbiljett: 50 kr. Barn under 12 år gratis

Utifrån nuvarande restriktioner kan vi ha en publik på 20 personer totalt, vid förköp är det alltså viktigt att du bokar både vuxenbiljett och barnets gratisbiljett!

Förköp via Billetto HÄR

MÅNSKENSSONATEN

– ett nattligt äventyr för barn mellan 2 och 6 år

Barnen får följa med månen in till den lilla staden där det händer hemliga saker när en egentligen ska sova. Vi smakar, luktar, lyssnar och känner oss fram genom natten. 
Scenografin består av ett antal väskor som en efter en öppnas och i varje väska finner vi en minatyrväld fylld av ljud, ljus, dofter och musik. Här finns ett litet torg med en fontän, ett bageri, en förort, en fullsatt spårvagn som far förbi allt till tonerna av Fabian Kallerdahls nykomponerade jazzmusik inspirerat av Beethovens Månskenssonaten. Föreställningen utforskar känslor som spänning, magi och nyfikenhet genom alla våra sinnen. Vad är egentligen verkligt? Vågar en saker i skydd av mörkret som en inte skulle våga annars? Är mörkret kanske möjligheternas plats?

Manus och Regi: Helena Gezelius, Sara Klingvall och Heidi Saikkonen
Musik: Fabian Kallerdahl
Dramaturg: Anna Berg
Skådespelare: Sara Klingvall och Helena Gezelius
Scenografi och kostymdesign: Heidi Saikkonen
Teknik och bygge: Julia Ringheim, Jan Ericson och Robin Holmlid
Trailer filmad av: Kristina Levin Vinter och Finn Levin Vinter
Foto: Lina Ikse och Max Gertrudson

Föreställningen presenteras i samarbete med Hagateatern och Tanums Kommun och är en del av konst- och kulturinitiativet Bottnafjorden Glöder 5-6 mars.

Välkomna!

Tanums kommun - startsida