Dr. Anne Bamford: Konst, kreativitet och lärande

annebamford

Vi är stolta över att kunna presentera en föreläsning med Dr. Anne Bamford om betydelsen av konst och kreativitet för undervisning i skolan. Anne Bamford är huvudförfattare bakom UNESCO-rapporten The WOW-factor och en av världens ledande forskare inom kreativa lärprocesser och dess effekter på skolan och undervisning. Hon har gjort jämförande studier av hundratals länders skolsystem och är säker på sin sak: Att konstrika skolor ger bättre förutsättningar för lärande, bättre resultatutveckling och lyckligare elever och lärare. Ett måste för alla som arbetar pedagogiskt eller som skolledare och utvecklingsledare.

OBS! Föreläsningen har bytt lokal och ges på Kulturhuset Futura i Tanumshede. Adress: Granvägen 1, Tanumshede.

Om du arbetar inom skola och förskola i Tanums kommun eller som boende/verksam konstnär i Tanums kommun behöver du inte betala inträde till föreläsningen, men anmäl gärna att du kommer till petter.ohnell@tanum.se.

Föreläsningen samproduceras med Kulturpoolen i Tanums kommun.

13 oktober kl. 15:00. Entré 80 kr, begränsat antal platser
Förköp biljett här.