Elin K 2/12 kl 19.00


Konsert med Elin K
Lördag 2 december kl 19.00

Elin K är artist och låtskrivare från Göteborg, aktuell med singeln Dragonflies. Hon gjorde sin debut i våras med Strange flowers som hyllades i media. Hennes musik bjuder in till en karismatisk och drömlik atmosfärisk värld som tar inspiration från gospelkörer och fusioner med R & B-beats.

Om Strange flowers var melankolisk och mörk så är Dragonflies lättare, har mer driv men med samma drömska, filmiska ljudbild. Elin K släpper 3 nya singlar under hösten: Dragonflies, Paradize och Times flying. Produktionen är ett samarbete med producenten Vanessa Liftig (som tidigare också arbetat med artister som Wu-Tan Clan, José González och Looptroop Rockers). Elin jobbar också med Robin Mortensen Lynch som bland annat skrivit låtar till Pink, Backstreet Boys, Justin Timberlake med flera.

-“Elins K’s musik har influenser av Lana Del Ray och Seinabo Sey fast med R&B beats och en helt egen unik röst som biter sig tag i lyssnaren ..Strange Flowers är filmisk och drömsk, nästan som att kliva in i en annan värld, en värld där man vill vara ett tag och lyssna på mera.” Säger Robin Lynch.

Biljetter 200 kr säljs i restaurangen