Gerlesborg Kök och Kafé

Öppet året runt  

Kafé 9-16
Lunch serveras 12-14 vardagar. Lör och sön till 15.00.

Fredag och lördag. Kvällsöppet från kl 16 till sent.                                               

Ofta med musikjam eller annat uppträdande se annonsering på fb och hemsida.

Pubmat, A la carte , vinbar med fina naturviner. Brett ölsortiment samt husets röda och vita.

På söndagar har vi öppet 10-16 för lunch, långfika och glass.                          

Vid fint väder kan vi hålla öppet längre.

VARMT VÄLKOMMEN!

Vår mat

”…består av dagens och rätter från en varierad meny, som också följer årstidernas utbud av råvara. Vi bakar vårt eget surdegsbröd och alla bakverk,
Vi serverar husmanskost enligt den bohuslänska traditionen. Köksteamet lagar gärna maten med en liten ny tvist samt rätter med olika spännande smaker, där kryddningen kan ha sitt ursprung från flera håll i världen. Vi har alltid vegetariska och veganska alternativ. Säg gärna till om du något särskilt önskemål eller undrar över råvaran.

Den gröna, närodlade råvaran kommer främst från egna eko-odlingen på Branneby, men även andra närliggande odlare. Vi handlar kött, fisk och ägg lokalt. Övriga basråvaror är i möjligaste mån (KRAV), ekologiska och fairtrade.

Kaffet och glassen är ekoproducerad, liksom all dryck i möjligaste mån. Vi stöttar gärna lokala bryggerier och tar in deras sortiment. Fullständiga rättigheter”

För veckans meny besök vår FB-sida gerleskokochkafe Klicka här!                       eller www.gerlesborgskok.se

Restaurangen håller öppet i samband med Stiftelsen Gerlesborgsskolans kulturverksamheter som konserter, föreläsningar, filmvisningar, vernissage för konstutställningar och aktiviteter för barn och unga.

För info: tel: 0735-16 62 98   0708-73 14 09

goran.danielsson@vagenut.coop           

 Vi erbjuder även catering!

Vägen ut! Branneby är ett arbetsintegrerande, socialt företag och en del av Vägen ut! kooperativen i Sverige. Vi arbetar med dubbla uppdrag och erbjuder arbetsträningsplatser inom många olika branscher. Vi säljer miljövänliga varor och tjänster. Samtidigt skapas arbete åt människor som står långt ifrån arbetsmarknaden. Gerlesborgs Kök och Kafe är en del av det sociala företaget, liksom verksamheten på Branneby med eko-odlingar, trädgårdskafé, hantverk, måleri- och gröna tjänster.                                                                                                                

Följ oss gärna på Instagram: @gerlesborgskokoch  

Fb Gerlesborgs KÖK & KAFÉ

 www.gerlesborgskok.se

Välkomna!

 

Vägen ut! Branneby är ett arbetsintegrerande, socialt företag, vilket innebär att vi stöttar och anställer människor som av olika anledning hamnat utanför den ordinarie arbetsmarknaden. Gerlesborgs Kök och Kafe är en del av det sociala företaget, liksom odlingarna , Trädgårdskaféet, hantverket och målarverkstan.