Gerlesborg Kök och Kafé

  

Lunch alla dagar kl. 12-15, samt kafé alla dagar kl. 09–18

Hembakt surdegsbröd, sallad, te, kaffe och kaka ingår i lunchen.      

1 juli – 15 augusti håller vi även vår härliga kvällsrestaurang öppen torsdag, fredag, lördag kl. 18- sent. Boka bord genom att skicka ett mail till gerlesborgskok@gmail.com med datum och klockslag, antal personer, kontaktperson och telefonnummer samt önskemål om att sitta inne eller ute.                                 

Vi lagar huvudsakligen bohuslänsk husmanskost som följer årstiderna och i möjligaste mån på ekologiska och närproducerade råvaror. Vi har alltid en vegetarisk rätt på menyn och ordnar veganska alternativ på beställning.

Våra eko-grönsaker kommer från egna odlingar på Branneby samt från andra Krav-gårdar i grannskapet. Ekologiskt kött, fisk och ägg från lokala leverantörer.

Vi har fullständiga rättigheter

 

För veckans menyer besök vår Facebook-sida Gerlesborgs Kök och Kafé. Klicka här!

Eller vår hemsida http://gerlesborgskok.se/

Restaurangen håller öppet i samband med Stiftelsen Gerlesborgsskolans kulturverksamheter som konserter, föreläsningar, filmvisningar, vernissager för konstutställningar samt aktiviteter för barn och unga.

Välkomna!

 

Kontakt:

Restaurangen: 073 516 62 98

Magdalena Herrnsdorf, verksamhetsledare: 070 775 42 31 magdalena@vagenut.coop

 

 

Gerlesborgs Kök och Kafé drivs av Vägen ut! Branneby

Vägen ut! Branneby är ett arbetsintegrerande och socialt företag vilket innebär att vi stöttar och anställer människor som av olika anledning hamnat utanför den ordinarie arbetsmarknaden. Gerlesborgs Kök och Kafé är en del av det sociala företaget, liksom odlingarna, Trädgårdskafét, hantverket och målarverkstan på Branneby.