Gerlesborg Kök och Kafé

Från och med 21 januari 2019 ändrar Gerlesborg Kök och Kafé inriktning. Vi satsar all energi på vårt nya koncept som innebär att skapa ett gemensamt forum för traktens utveckling inom hållbar mat och näring för lokalt engagemang. Detta medför att lunchverksamheten gör uppehåll och att vi välkomnar er på kommande kvällsarrangemang, workshops och kurser.
Gerlesborg Kök och Kafé fortsätter leverera måltider till skolans personal och elever vid konstkurser och andra arrangemang. Vi återkommer inom kort med första tillfället för kvällsöppen restaurang med mat och dryck.

Har du lunchkuponger kvar? – Prata med Anton.

Kontaktperson Göran Danielsson tel: 070 873 14 09, goran.danielsson@vagenut.coop

Restaurangen håller öppet en timme före Stiftelsen Gerlesborgsskolans kulturverksamheter, vid konserter, föreläsningar, filmvisningar, vernissager för konstutställningar och aktiviteter för barn och unga. Vid alla evenemang erbjuds goda matiga smörgåsar och bakverk. Öppet även efter evenemangen.

Hälsar Anton och Göran!

Vägen ut, Branneby är ett arbetsintegrerande, socialt företag vilket innebär att vi stöttar människor som av olika anledning har hamnat utanför den ordinarie arbetsmarknaden.