INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET (COVID-19)

Från och med 17 mars bedrivs all undervisning inom ramen för Konstnärlig grundutbildning på distans enligt regeringens och Myndigheten för yrkeshögskolans rekommendation. Beslutet gäller tills dess att Myndigheten för yrkeshögskolan ger oss nya direktiv.

Galleri Gerlesborg och Väggen är stängt för allmänheten tills vidare. Fristående konstkurser samt alla publika evenemang i Gerlesborg som konserter, föreläsningar, barn- och unga- verksamheten är inställda fram till den 1 maj 2020. Läs mer om barn- och unga- verksamheten under fliken Unga Gerlesborg.

För att minska smittspridningen ber vi studerande och personal att följa de allmänna råd som Folkhälsomyndigheten gått ut med.

• Känner du förkylningssymptom, som hosta eller feber. Stanna hemma tills du är frisk och ytterligare två dagar.
  • Tvätta händerna med varmt vatten och tvål ofta och noga
  • Nys och hosta i armvecket
  • Undvik att vidröra ansiktet

Gerlesborgsskolan följer kontinuerligt myndigheternas uppdateringar och rekommendationer. För mer information se till exempel Folkhälsomyndighetens information om Covid-19 och myndigheternas samlade information på krisinformation.se.

Uppdaterades senast 1 april