Konsert för barn: JonglÖra

JonglÖra

Kl 14.00 sön den 1 november
Konserten är flyttad från Samlingssalen, Gerlesborgsskolan till Stensalen på Konstnärernas Kollektivverkstad (KKV-B). Skolans lokaler är tillfälligt stängda för allmänheten fram till 19 november, med anledning av Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd.  

Barnkonsert (30 min) med “prova på”-workshop efteråt (30 min)!

JonglÖra är en ljud- och rörelsekonsert, med en fläkt av cirkus, som vill inspirera lusten att lyssna, spela och balansera. Kunskap om öra och balans står i fokus i en konsert som studsar av ljud och nyfiket lyssnandet. Det blir ljud-experiment, musikalisk jongleringskonst, snabba bollar i luften, röst i raketfart, fladdrande flaggor och skimrande glas. Allt blir musik!

Kanhända behövs en och annan blomkrukaspelande musiker från publiken? Efteråt bjuds alla att prova på
Anna E Weiser är klangkonstnär, komponist, musiker och skribent som undervisar om ljud och lyssnande i relation till kropp och rörelse. Wolfgang Weiser är balanskonstnär och lärare i teater och Alexanderteknik. Han har undervisat i cirkus och rörelse i 30 år och var under många år del av Teater Kolibri i Göteborg. Tillsammans vill de främja och stärka barn och ungas kreativa uttryck genom nyskapande arbete med ljud- och balanskonst.

Vuxna: 50 kr

Barn under 12 år Gratis

Elever på Gerlesborgsskolan och Scenkonst: Gratis

Förköp via Billetto, boka din biljett (gäller även barn/fri entré) : HÄR

 

Restaurang Gerlesborg Kök och Café håller öppet under dagen 09:00 – 16:00 med lunch och fika!

Välkomna!

Tags: , ,