För kursdeltagare i Bohuslän

Konstkurs på Gerlesborg

Anmälan

Anmälan till samtliga kurser i Bohuslän görs via vårt
kursbokningsformulär >>

Du bekräftar din plats genom att betala en anmälningsavgift på 1500 kr.  Vid utebliven betalning erbjuds platsen till annan sökande. Resterande kursavgift betalas senast en månad före kursstart. Fakturor skickas via e-post.

Avbokning

Avbokning av kurs ska ske skriftligt till claudia@gerlesborgsskolan.se eller Gerlesborgsskolan, Gerlesborg 1, 457 48 Hamburgsund.

Fri avbokning fram till 4 veckor före kursstart. Därefter gäller sjukintyg från läkare för återbetalning av kursavgiften och vi debiterar en administrationsavgift av 500:- kr. Tillägg för kost och logi kan avbokas fram till 7 dagar före kursstart utan kostnad. Efter det fakturerar vi för tillägget.

Betalar du via internet är det viktigt att du anger namn och kursnummer. Vill du dela upp betalningen av kursavgiften på sex räntefria delbetalningar går det bra. För detta tar vi ut en administrativ avgift på 25 kr per avi.

Vi har presentkort till försäljning.

Om inget annat anges ser kursupplägg på Gerlesborgsskolan Bohuslän ut så här:

Kursen inleds med lunch kl. 12.00 och en gemensam samling kl. 13:30. Ateljéerna är tillgängliga från kl. 13.00 första kursdagen till och med kl. 15:30 avslutningsdagen.

Då kurser avlöser varandra kan extra tid i ateljéerna inte erbjudas. Den sista kursdagen avslutas med lunch kl. 12.00.

Internat

I tillägget ingår kost och logi och enkelrum. Gerlesborgsskolan erbjuder boende i internat Beda (Gerlesborgsskolan), alternativt boendet på B&B under terminen och i internat Ada och Beda (Gerlesborgsskolan) under sommaren. Önskemål om delat rum meddelas vid bokning. Sänglinne och handduk kan hyras för 150 kronor. Extra natt måste förbokas.

Tillgänglighet

Gerlesborgsskolan arbetar för att vara tillgänglig för alla. Vi har två rum i våra internathus Ada och Beda som är tillgänglighetsanpassade. För mer information om våra allmänna utrymmen besök tillgänglighetsdatabasen.

Behandling av personuppgifter

För att boka en plats på en av Gerlesborgsskolan Bohusläns konstkurser hanteras dina personuppgifter av Gerlesborgsskolan i form av namn, postadress, telefonnummer och e-postadress. Det görs i enlighet med Dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation, GDPR, 2016/679), och med stöd av förordningens artikel 6.1a (samtycke). Dessa uppgifter sparas f.n. på obestämd tid.

Som deltagare vid Gerlesborgsskolan Bohusläns konstkurser sparas din e-postadress även i vår databas för utskick av nyhetsbrev. Här sparas din e-postadress bara så länge som du är registrerad som prenumerant. I varje nyhetsbrev finns möjligheten att avregistrera sig vi länken “Unsubscribe”. När du avanmäler dig så raderar vi din e-postadress från databasen.

Dina personuppgifter hanteras bara av anställda vid Gerlesborgsskolan och lämnas aldrig ut till tredje part.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen är Stiftelsen Gerlesborgsskolan (tel. 0523-517 10, info@gerlesborgsskolan.se).

Som registrerad har du rätt att få reda på vilka personuppgifter som Gerlesborgsskolan behandlar om dig. Du har rätt att begära rättelse, överföring, begränsning av behandling eller radering av dina uppgifter. Du har också rätt att inge klagomål mot behandlingen till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.