För kursdeltagare

Konstkurs på Gerlesborgsskolan

Anmälan

Anmälan till samtliga kurser görs via e-post till:
info@gerlesborgsskolan.se (Bohuslän)
stockholm@gerlesborgsskolan.se (Stockholm)

Du bekräftar din plats genom att betala en anmälningsavgift på 1500 kr, senast en månad efter att du fått en antagningsbekräftelse. Vid utebliven betalning erbjuds platsen till annan sökande. Resterande kursavgift betalas senast en månad före kursstart. Fakturor skickas via e-post.

Avbokning av kurs ska ske skriftligt vid e-post eller brev. Fri avbokning gäller fram till fyra veckor före kursstart. Vid avbokning senare är fyra veckor före kursstart återbetalas inte anmälningsavgiften. Vid sjukdom krävs läkarintyg för att få tillbaka kursavgiften, och i dessa fall återbetalas inte anmälningsavgiften men kan användas för annan kurs inom ett års tid. Det finns möjlighet att lägga till ett avbeställningsskydd på 300 kronor. Då återbetalas inbetalade pengar vid avbokning fram till två dagar före kursstart.

Vid bokning av två eller fler kurser under ett kalenderår får du 500 kr rabatt från andra kursen. Betalar du via internet är det viktigt att du anger namn och kursnummer. Vill du dela upp betalningen av kursavgiften på sex räntefria delbetalningar går det bra. För detta tar vi ut en administrativ avgift på 25 kr per avi.

Vi har presentkort till försäljning.

Vad som ingår i kursavgiften varierar mellan Gerlesborgsskolan Stockholm och Gerlesborgsskolan Bohuslän. Se följande information:

Gerlesborgsskolan Bohuslän

Kursen inleds med lunch kl. 12.00 och en gemensam samling kl. 14.00. Läraren finns i ateljén från kl. 13.00. Ateljéerna är tillgängliga från kl. 13.00 första kursdagen till och med kl. 15:30 avslutningsdagen. Då kurser avlöser varandra kan extra tid i ateljéerna inte erbjudas. Den sista kursdagen avslutas med lunch kl. 12.00.

Internat

I kursavgiften ingår kost och logi i enkelrum. Gerlesborgsskolan erbjuder boende i internathusen Ada och Beda, bredvid skolans huvudbyggnad. Önskemål om delat rum meddelas vid bokning. Sänglinne och handduk kan hyras för 150 kronor. Det finns i mån av plats möjlighet till övernattning natten före kursstart för 200 kronor. Extra natt måste förbokas.

Tillgänglighet

Gerlesborgsskolan arbetar för att vara tillgänglig för alla. Vi har två rum i våra internathus Ada och Beda som är tillgänglighetsanpassade. För mer information om våra allmänna utrymmen besök tillgänglighetsdatabasen.

Gerlesborgsskolan Stockholm

För kurserna i Stockholm ingår varken kost eller logi. Vi hjälper gärna till med information om boende om du behöver det. På skolan finns möjligheten att värma och laga mat. I Hjorthagens centrum finns möjligheten att äta på servering.

Tiderna för samtliga kursdagar i Stockholm är kl. 9-16, med lunch kl. 12-13.