Lisa Ullén / Nina de Heney Duo + gästspel: Mariam Wallentin

Konsertstart kl 19.30
Samlingssalen, Gerlesborgsskolan
Entré 100 kr, studenter och barn under 12 år gratis
Lisa Ullén är improvisationsmusiker, tonsättare och pianist.
Basisten Nina de Heney frilansar inom den internationella jazz- och improvisationscenen.
Duo bildades redan 2007 och samarbetet blev snart en viktig röst på den svenska improvisationscenen. De skapar musik med yviga gester och i alla möjliga riktningar. I denna duos musikaliska skafferi hittar man minimalistiska vibrationer, larmande klangsjok och uppbrutna melodier. Deras musikaliska influenser sträcker sig över friimprovisation, jazz, noise, nutida konstmusik och lite till. Happy new ears!
.
Kvällens konsert kommer att gästas av Mariam Wallentin, en efterlängtad återträff sedan deras trio Nuiversums album “Ballads of Now & When” släpptes på bolaget Repeat Until Death 2015.
Mariam hörde vi senast på Gerlesborgsskolan i augusti förra året som ena halvan av duon Wirldbirds and Peacedrums.
 .

På trio med Mariam Wallentin:

.

Förköp rekommenderas, köp biljett via billetto HÄR

Vi hoppas att restriktionerna för publika event rörande Covid -19 lättar och att vi kan höja publikantalet.

Restaurangen håller öppet före och innan konsert.

Välkomna!