Öppen vintersalong , vernissage kl 12 – 16, 30.11

Vernissage Vintersalong kl 12 – 16, 30.11. Galleri Gerlesborg!

Tema: Ljus i mörkret

Öppen Utlysning:

Gerlesborgsskolan bjuder nu in konstnärer, före detta kortkursare, elever med flera att delta i 2019’s upplaga av vår Vintersalong! Årets tema är ljus i mörkret och vernissagen sker i samband med vårt Öppet Hus och Ljusfestival den 30/11. Salongen hänger sedan till och med 6/1 2020. Temat kan tolkas fritt av deltagande konstnärer och ni väljer själva vad ni vill ställa ut i relation till villkoren för deltagande som finns här nedan!

Villkor för att delta:

Inlämning av verk sker söndag 24/11 kl 10-13 (obemannat, verk som lämnas under söndagen lämnas på utmärkt plats i Galleri Gerlesborg tillsammans med information om verket och konstnären enligt nedan.)

Eller på måndag 25/11 mellan 16:30-18:00 i Galleri Gerlesborg till representant från skolan.

OBS! Gerlesborgsskolan har inte ansvar för verken som lämnas in, eventuell försäkring måste skaffas av konstnären själv, utställningen är obemannad och öppen under skolans ordinarie öppettider. 

Format: max storlek på väggbaserade verk är a3 (42x 29 cm)

  max storlek på tredimensionella verk/skulpturer är höjd:30 cm bredd 20 cm)

  • När Galleriet är fullt har vi inte längre möjlighet att ta emot fler verk. Varje konstnär får delta med max 1 verk. Vi kan tyvärr inte ta emot verk av andra format en de angivna ovan. 
  • Varje konstnär lämnar i samband med inlämning av verk också in info så som konstnärens namn, verkets titel och årtal samt teknik och eventuell kontaktinfo och pris om så önskas. 
  • Verken måste ha färdig upphängningsanordning på ram eller dylikt för att vi på skolan enkelt ska kunna hänga verken.
  • Konstnärerna står själva för sina egna kostnader i samband med salongen och inget utställningsarvode utdelas. Gerlesborgsskolan står för marknadsföring, hängning, lokaler och evenemang. 

Välkomna med era verk! Vi på Gerlesborgsskolan ser fram emot era bidrag till årets vintersalong och tror att vi kommer få en fantastisk ljusafton den 30/11!