Unga Gerlesborg

Konstverkstad-för-Barn-Gerlesborgskolan-2
Gerlesborgsskolan i Bohuslän arbetar aktivt med konst och kultur för barn och ungdomar under programmet Unga Gerlesborg. Just nu arbetar vi för att verksamheten skall få en egen ateljé.

• Öppen barn- och ungdomskonstverkstad. (Skapa själv under handledning av konstpedagoger.)
  • Konstvisning för barn och ungdomar. (Specialvisningar av utställningar i galleri och konsthall.)
  • Gerlesborgsskolan c/o. (Gerlesborgsskolan besöker andra institutioner i Västra Götalands län.)
  • Matinéfilm och -konserter. (Filmprogram och konsertverksamhet för barn och unga.)

Våren 2017

Öppen konstverkstad för barn.
Måleri, teckning & skulptur under ledning av Carina Paulsson, Anne Otterdal och Alma Braun.
Entré: 40kr/barn (betalas i restaurangen) Ingen föranmälan, begränsat antal platser, gärna oömma kläder.
Välkommen!

Sön 22 januari, kl.10-13

Sön 12 februari, kl.10-13

Söndag 19 mars, kl.10-13