Unga Gerlesborg

Gerlesborgsskolan i Bohuslän arbetar aktivt med konst och kultur för barn och ungdomar under programmet Unga Gerlesborg.

Vi erbjuder öppen barn- och ungdomskonstverkstad (skapa själv under handledning av konstpedagoger), guidade visningar av utställningar för barn och ungdomar, konserter, scenkonstföreställningar och matinéfilm för barn och unga samt kulturskoleverksamhet i samarbete med Tanum och Sotenäs kommuner.

Angående konstverkstan söndag 15 november.

Gerlesborgsskolans lokaler är tillfälligt stängda för allmänheten med anledning av Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd. Vi håller stängt fram till och med åtminstone 19 nov. Undantag görs för barn- och ungaverksamheten, den fortsätter. Vi kortar dock ner söndagens verkstad till 1,5 timme då inga vuxna kan följa med in i skolan. Undantag görs om ditt barn är i behov av särskilt stöd (maila i så fall marika@gerlesborgsskolan.se).

Föranmälan krävs för att säkerställa begränsat antal platser.

Varmt välkommen om du är frisk och kry. Anmäl dig hos billetto

Konstverkstan ht-20:

Välkomna i höst, söndagar 10:00-13:00 v.37, v.39, v.41, v.42 och v. 46.

Konstverkstan är kostnadsfri, men med begränsat antal platser, först till kvarn. Ha oömma kläder och ta med egen frukt till pausen.

Kulturskolan på Gerlesborgsskolan.

Kulturskolan konst ses på måndagar 17:00-19:00. I höst v.38, v.40, v.42, v.43, v.45, v.47, v.49 samt avslutning och vernissage v.50.

Vill du delta eller har ett barn som vill delta på Kulturskolan hos oss kan du ta kontakt med rektorn på den skola du/ditt barn går på eller kontakta Tanums Kommuns respektive Sotenäs Kommuns Kulturskoleansvarig på kommunkontoret.

För mer information Gerlesborgsskolans Barn- och Ungapedagog Marika Sanaksenaho:
marika@gerlesborgsskolan.se

Eller Kulturkoordinator Linnea Jardemark:
070 2039542  linnea@gerlesborgsskolan.se

Följ Gerlesborgsskolan på facebook och följ Unga Gerlesborg på Instagram för info om program och uppdateringar eller ändringar:
@ungagerlesbohuslan