Unga Gerlesborg

Gerlesborgsskolan i Bohuslän arbetar aktivt med konst och kultur för barn och ungdomar under programmet Unga Gerlesborg.

Vi erbjuder öppen barn- och ungdomskonstverkstad (skapa själv under handledning av konstpedagoger), guidade visningar av utställningar för barn och ungdomar, konserter, scenkonstföreställningar och matinéfilm för barn och unga samt kulturskoleverksamhet i samarbete med Tanum och Sotenäs kommuner.

Plats: Stora ateljén eller Samlingssalen

Entré: 40 kr/barn betala med swish/kontanter.
Ingen föranmälan, begränsat antal platser.
Vi börjar sälja biljetter kl 9.45!
Bär gärna oömma kläder.

Barn upp till sex år måste ha vuxet sällskap under hela dagen! Vuxna till äldre barn är såklart också de välkomna att vara sällskap!

Måleri, teckning och skulptur under ledning av Carina Paulsson och med assistans av Hanna Lagerlund.

Gerlesborg Kök o Kafé har öppet!
Välkommen!

Sommar 2019

ÖPPEN KONSTVERKSTAD FÖR BARN upp till 13 år, SÖNDAGAR kl 10-13:

19 MAJ

2 JUNI

30 JUNI

7 JULI

14 JULI – Samarrangeras med Tanums Kommun – Fri Entré!

21 JULI

28 JULI

4 AUGUSTI

25 AUGUSTI

INTENSIVVECKA MÅNDAG TILL FREDAG kl 10-13:

1-5 JULI – Kom en eller flera dagar!

För mer information kontakta Klara Ström:
070 2039542  klara@gerlesborgsskolan.se

Följ Gerlesborgsskolan på facebook och följ Unga Gerlesborg på Instagram för info om program och uppdateringar eller ändringar:
@ungagerlesbohuslan