Unga Gerlesborg

Gerlesborgsskolan i Bohuslän arbetar aktivt med konst och kultur för barn och ungdomar under programmet Unga Gerlesborg.

Vi erbjuder öppen barn- och ungdomskonstverkstad (skapa själv under handledning av konstpedagoger), guidade visningar av utställningar för barn och ungdomar, konserter, scenkonstföreställningar och matinéfilm för barn och unga samt kulturskoleverksamhet i samarbete med Tanum och Sotenäs kommuner.

Observera att restaurangen är stängd så ta gärna med matsäck.

Hösten 2017

Öppen konstverkstad för barn.
Entré: 40kr/barn Ingen föranmälan, begränsat antal platser, gärna oömma kläder. Välkommen!

24 SEPTEMBER ÖPPEN BARNVERKSTAD kl 10-13
Ingen föranmälan, entré 40 kr/barn. För barn upp till 13 år.

29 OKTOBER ÖPPEN BARNVERKSTAD kl 10-13
Ingen föranmälan, entré 40 kr/barn. För barn upp till 13 år. Ta med kontanter eller betala med swish.

31 OKTOBER – 2 NOVEMBER HÖSTLOVSAKTIVITET ”KULTURLOV” 10-15
Föranmälan 23 oktober -27 oktober på telefonnummer 0525-182 33. Måleri och tredimensionellt arbete i papp. Oömma kläder. För barn 7-12 år boende i Tanums kommun. 100 kronor. Lärare Carina Paulsson

26 NOVEMBER ÖPPEN BARNVERKSTAD kl 10-13

10 DECEMBER ÖPPEN BARNVERKSTAD kl 10-13

Måleri, teckning & skulptur under ledning av Carina Paulsson och Alma Braun.

För mer information kontakta vår kulturansvariga Martin Sjölander:
hi@martinsjolander.eu