Unga Gerlesborg

Gerlesborgsskolan i Bohuslän arbetar aktivt med konst och kultur för barn och ungdomar under programmet Unga Gerlesborg.

Vi erbjuder öppen barn- och ungdomskonstverkstad (skapa själv under handledning av konstpedagoger), guidade visningar av utställningar för barn och ungdomar, konserter, scenkonstföreställningar och matinéfilm för barn och unga samt kulturskoleverksamhet i samarbete med Tanum och Sotenäs kommuner.

Konstverkstan öppnar igen 13 september!

Välkomna i höst, söndagar 10:00-13:00 v.37, v.39, v.41, v.42 och v. 46. Höstlovsverkstad tisdag, onsdag och torsdag v.44. Mer information kommer.

Konstverkstan är kostnadsfri, men med begränsat antal platser, först till kvarn. Ha oömma kläder och ta med egen frukt till pausen.

Kulturskolan på Gerlesborgsskolan.

Kulturskolan konst ses på måndagar 17:00-19:00. I höst v.38, v.40, v.42, v.43, v.45, v.47, v.49 samt avslutning och vernissage v.50.

Vill du delta eller har ett barn som vill delta på Kulturskolan hos oss kan du ta kontakt med rektorn på den skola du/ditt barn går på eller kontakta Tanums Kommuns respektive Sotenäs Kommuns Kulturskoleansvarig på kommunkontoret.

För mer information Gerlesborgsskolans Barn- och Ungapedagog Marika Sanaksenaho:
marika@gerlesborgsskolan.se

Eller Kulturkoordinator Linnea Jardemark:
070 2039542  linnea@gerlesborgsskolan.se

Följ Gerlesborgsskolan på facebook och följ Unga Gerlesborg på Instagram för info om program och uppdateringar eller ändringar:
@ungagerlesbohuslan