Unga Gerlesborg

Gerlesborgsskolan i Bohuslän arbetar aktivt med konst och kultur för barn och ungdomar under programmet Unga Gerlesborg.

JUST NU: Kulturverkstan – Lär dig måla graffiti! Under våren 2020 startar Gerlesborgsskolan upp ett nytt projekt ihop med Tanums Komun under namnet Kulturverkstan.  På Kulturverkstan kan barn mellan 9 och 12 år få prova på graffiti på Gerlesborgsskolans öppna graffittivägg Planket! Undervisningen kommer ske helt och hållet utomhus i ledning av graffiti-pedagogen Gabriel Edvinsson. Vill du delta eller har ett barn som vill delta på Kulturskolan eller Kulturverkstan hos oss kan du ta kontakt med rektorn på den skola du/ditt barn går på eller kontakta Tanums Kommuns respektive Sotenäs Kommuns Kulturskoleansvarig på kommunkontoret.

Datum för kulturverkstan : 23/4, 7/5, 14/5 och 28/5, kl 17:00-19:00.

Konstverkstan öppnar igen till hösten! Just nu har vi en liten paus för en uppdatering av barn- och ungaverksamheten på skolan. Vi planerar att starta upp verkstan igen så snart som möjligt och informerar här och i vårt nyhetsbrev så fort vi satt nya datum!

Kulturskolan på Gerlesborgsskolan löper tills vidare på distans och utomhus.

Vi erbjuder öppen barn- och ungdomskonstverkstad (skapa själv under handledning av konstpedagoger), guidade visningar av utställningar för barn och ungdomar, konserter, scenkonstföreställningar och matinéfilm för barn och unga samt kulturskoleverksamhet i samarbete med Tanum och Sotenäs kommuner.

För mer information kontakta Linnea Jardemark:
070 2039542  linnea@gerlesborgsskolan.se

Följ Gerlesborgsskolan på facebook och följ Unga Gerlesborg på Instagram för info om program och uppdateringar eller ändringar:
@ungagerlesbohuslan