Unga Gerlesborg

Gerlesborgsskolan i Bohuslän arbetar aktivt med konst och kultur för barn och ungdomar under programmet Unga Gerlesborg.

Vi erbjuder öppen barn- och ungdomskonstverkstad (skapa själv under handledning av konstpedagoger), guidade visningar av utställningar för barn och ungdomar, konserter, scenkonstföreställningar och matinéfilm för barn och unga samt kulturskoleverksamhet i samarbete med Tanum och Sotenäs kommuner.

Kulturskolan

För dig mellan 9-14 år. Välkommen till Gerlesborgsskolan och Kulturskolan Konst. Under åtta tillfällen (ungefär varannan vecka) möts klassen som består av elever både från Sotenäs och Tanum. Tillsammans tittar vi på samtidskonst och möter aktuella utställare i Galleri Gerlesborg och prövar våra egna idéer i olika material och tekniker. I slutet av terminen gör vi en egen utställning i Unga Gerlesborg. Start måndag 6/9 17:00-19:00 på Gerlesborgsskolan med konstpedagog Marika Sanaksenaho (marika@gerlesborgsskolan.se)

Vill du delta eller har ett barn som vill delta i Kulturskolan Konst hos oss, gör din registrering via studyalong.se/tanum om du tillhör Tanums Kommun, respektive studyalong.se/sotenas för boende i Sotenäs Kommun.
Varmt välkommen med din anmälan!

Konstverkstan

Hösten 2021 är här! Vi bjuder in till konstverkstad för barn i åldrarna 4-8år. 3/10, 31/10, 14/11, 12/12 10:00-12:00. Kom och lek med olika konstnärliga tankesätt och praktiker i Gerlesborgsskolans lilla ateljé med konstpedagog Marika Sanaksenaho. Inga förkunskaper behövs, men ha gärna oömma kläder då vi kan komma att använda färg och lim som ger fläckar.

Covid 19: Vi fortsätter med föranmälan via billetto.se och ett begränsat antal platser. Föräldrar hämtar och lämnar utanför entrén till lilla ateljén som ligger längst bort till höger av skolan. Undantag görs för barn i behov av särskilt stöd. Maila marika@gerlesborgsskolan.se och boka en extra barnbiljett till den vuxna som följer med.

Följ Unga Gerlesborg på Instagram www.instagram.com/ungagerlesbohuslan för aktuell information.

Gerlesborgs Kök och Kafe håller öppet 10-16 varje dag. Passa på att stanna för att fika eller äta er lunch här. Mer info på: http://gerlesborgskok.se/

Besök vår nya permanenta work-shopdel tisdag till söndag 11-17.

För mer information Gerlesborgsskolans Barn- och Ungapedagog Marika Sanaksenaho:
marika@gerlesborgsskolan.se

Eller Kulturkoordinator Linnea Jardemark:
070 2039542  linnea@gerlesborgsskolan.se

Följ Gerlesborgsskolan på facebook och följ Unga Gerlesborg på Instagram för info om program och uppdateringar eller ändringar.