Unga Gerlesborg

Gerlesborgsskolan i Bohuslän arbetar aktivt med konst och kultur för barn och ungdomar under programmet Unga Gerlesborg.

JUST NU: Konstverkstan öppnar längre fram i vår! Just nu har vi en liten paus för en uppdatering av barn- och ungaverksamheten på skolan. Vi planerar att starta upp verkstan igen så snart som möjligt och informerar här och i vårt nyhetsbrev så fort vi satt nya datum! Kulturskolan på Gerlesborgsskolan löper på som vanligt och under våren 2020 startar också Gerlesborgsskolan upp ett nytt projekt ihop med Tanums Komun under namnet Kulturverkstan.  På Kulturverkstan kan barn mellan 10 och 15 år få prova på graffiti på Gerlesborgsskolans öppna graffittivägg Planket! Vi du delta eller har ett barn som vill delta på Kulturskolan eller Kulturverkstan hos oss kan du ta kontakt med rektorn på den skola du/ditt barn går på eller kontakta Tanums Kommuns respektive Sotenäs Kommuns Kulturskoleansvarig på kommunkontoret.

Vi erbjuder öppen barn- och ungdomskonstverkstad (skapa själv under handledning av konstpedagoger), guidade visningar av utställningar för barn och ungdomar, konserter, scenkonstföreställningar och matinéfilm för barn och unga samt kulturskoleverksamhet i samarbete med Tanum och Sotenäs kommuner.

Plats: Stora ateljén eller Samlingssalen

Entré: 40 kr/barn betala med swish/kontanter.
Ingen föranmälan, begränsat antal platser.
Vi börjar sälja biljetter kl 9.45!
Bär gärna oömma kläder.

Barn upp till sex år måste ha vuxet sällskap under hela dagen! Vuxna till äldre barn är såklart också de välkomna att vara sällskap!

Gerlesborg Kök o Kafé har öppet!
Välkommen!

För mer information kontakta Klara Ström:
070 2039542  klara@gerlesborgsskolan.se

Följ Gerlesborgsskolan på facebook och följ Unga Gerlesborg på Instagram för info om program och uppdateringar eller ändringar:
@ungagerlesbohuslan