Unga Gerlesborg

Gerlesborgsskolan i Bohuslän arbetar aktivt med konst och kultur för barn och ungdomar under programmet Unga Gerlesborg.

Vi erbjuder öppen barn- och ungdomskonstverkstad (skapa själv under handledning av konstpedagoger), guidade visningar av utställningar för barn och ungdomar, konserter, scenkonstföreställningar och matinéfilm för barn och unga samt kulturskoleverksamhet i samarbete med Tanum och Sotenäs kommuner.

Gerlesborgsskolans lokaler är tillfälligt stängda för allmänheten med anledning av Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd. Vi håller stängt fram till och med åtminstone 19 nov. Undantag görs för barn och unga- verksamheten, den fortsätter. Varmt välkommen om du är frisk och kry. Kontaktperson: Marika Sanaksenaho marika@gerlesborgsskolan.se

Höstlovsverkstad för barn i Tanum v.44:

Tillsammans med konstpedagog och studerande vid Gerlesborgsskolan skapar vi rörliga bilder. Vi har samma upplägg varje dag, delta tisdag, onsdag eller torsdag 13:00-16:00. Vi bjuder på frukt. Anmälan via Tanum kommuns hemsida.

Ålder: 7-12år
Konstpedagog: Marika Sanaksenaho
Plats: Gerlesborgs Konsthall,
457 48 Hamburgsund

Konstverkstan ht-20:

Välkomna i höst, söndagar 10:00-13:00 v.37, v.39, v.41, v.42 och v. 46.

Konstverkstan är kostnadsfri, men med begränsat antal platser, först till kvarn. Ha oömma kläder och ta med egen frukt till pausen.

Kulturskolan på Gerlesborgsskolan.

Kulturskolan konst ses på måndagar 17:00-19:00. I höst v.38, v.40, v.42, v.43, v.45, v.47, v.49 samt avslutning och vernissage v.50.

Vill du delta eller har ett barn som vill delta på Kulturskolan hos oss kan du ta kontakt med rektorn på den skola du/ditt barn går på eller kontakta Tanums Kommuns respektive Sotenäs Kommuns Kulturskoleansvarig på kommunkontoret.

För mer information Gerlesborgsskolans Barn- och Unga- pedagog Marika Sanaksenaho:
marika@gerlesborgsskolan.se

Eller Kulturkoordinator Linnea Jardemark:
070 2039542  linnea@gerlesborgsskolan.se

Följ Gerlesborgsskolan på facebook och följ Unga Gerlesborg på Instagram för info om program och uppdateringar eller ändringar:
@ungagerlesbohuslan