#Gerlesborgsskolan

RSS
Linn Randulv och Anna Klara Söderberg valde att arbeta tillsammans i uppgiften med funnet foto där de kunde förändra historien och gjorde detta arbete där Åkesson och Björklund blivit kära och Åkesson därför behövt lämna SD. Och i duellen på TV visar dom att det dom egentligen gjorde med sina telefoner var att skicka kärleksförklaringar. Kursen Dokument, delkurs 2, Gerlesborgsskolan Bohuslän. Gästlärare Ida Rödén.

Linn Randulv och Anna

Linn Randulv och Anna Klara Söderberg valde att arbeta tillsammans i uppgiften med funnet foto där de kunde förändra...
Vilken skåning frös in ett grishjärta hemmavid, fraktade det till skolan och gjorde en realistisk avgjutning i flera exemplar? En av frågorna i tipspromenaden på festen i ateljébyggnaden.

Vilken skåning frös in

Vilken skåning frös in ett grishjärta hemmavid, fraktade det till skolan och gjorde en realistisk avgjutning i...
Välkommen till nytt läsår på Gerlesborgsskolan Bohuslän. TermInsstarten närmar sig. Har du frågor är det bara mejla eller ringa: info@gerlesborgsskolan.se, 0523 517 10.

Välkommen till nytt läsår

Välkommen till nytt läsår på Gerlesborgsskolan Bohuslän. TermInsstarten närmar sig. Har du frågor är det bara...
Kurs "Akvarell i kustland och inland" med Hasse Karlsson flyttade stundvis ut till Valöns klippor - innan stormen kom. En fantastisk kurs! Tack Hasse och alla deltagare!

Kurs ”Akvarell i kustland

Kurs "Akvarell i kustland och inland" med Hasse Karlsson flyttade stundvis ut till Valöns klippor - innan stormen kom....